vineri, 4 septembrie 2015

Scrisori de la sufletul tau [carte nou aparuta]





top-bg.png

Daca nu puteti vizualiza corect acest mesaj faceti click aici pentru versiunea online

  
   
                         
De ce mi-a luat aproape toata viata ca sa pricep ca acolo unde e dragoste se vor intampla minuni? De ce mi-a luat aproape toata viata ca sa pricep ca tot ce trebuie sa fac este sa iubesc?”

Chiar si tu poti ajunge sa-ti pui aceste intrebari daca nu inveti sa-ti asculti vocea interioara. Chemarea, cheia fericirii.

Sfatul lui Victor Noble, autorul cartii Scrisori de la sufletul tau (cea mai recenta si mai iubita aparitie la editura Vidia) este simplu:

Pur si simplu iubeste pe cineva, pentru cine este acea persoana. Nu pentru ca asa vei avea o viata linistita, ci pentru ca doar asa iti vei vindeca sufletul. Celalalt se poate schimba sau nu, dar sufletul tau iti va multumi pentru asta.”

Acum, la inceput de toamna te invitam cu drag sa patrunzi in universul magic si plin de inspiratie al cartii “Scrisori de la sufletul tau”. Prelegerile lui Victor Noble au darul de a aprinde flacara reinnoirii de sine. Fiecare capitol in parte este un impuls de trezire a sentimentului de recunostinta, sentiment care sta la baza implinirii tuturor viselor. Fiecare prelegere te invata cum sa-ti intelegi vocea interioara si-ti dezvaluie mesajele pe care sufletul tau vrea ca tu sa le stii acum.

Afla mai multe despre cartea “Scrisori de la sufletul tau” AICI.


sc_st_3ddi.png


Cu bucurie,
echipa AimGroup

AIMGroup






facebook.png
mail.png
twitter.png

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu