luni, 6 iulie 2015

Clasa a II-a: noile teste sunt gata. Parintii sunt rugati sa opreasca un exemplar

In atentia dnei/dlui Abonat Scacun Cristina, inscris la data de
Bucuresti, 06 - July - 2015

Header

 
 
Copilul dvs. trece in clasa a II-a?
Iata un produs excelent pentru pregatirea sa scolara pe timpul vacantei de vara!

Culegere de Teste Rezolvate
pentru clasa a II-a

Am facut minuni pentru parintii de pretutindeni! Am scos in timp record cartea pe care parintii ne-au cerut-o
Am reusit sa o finalizam la inceputul lunii iulie. Livrarile au inceput si ne dau un semnal puternic. Parintii sunt din ce in ce mai implicati in educatia copiilor lor.
 
Vedeti aici pagina pentru comenzi online in orice moment »

Va felicitam cu bucurie pe toti cei care ati comandat deja aceasta carte esentiala pentru copiii dvs.!
Va dorim studiu placut si sa reveniti in cel mai scurt timp pentru ca va pregatim noi carti la fel de utile pentru pregatirea copiilor dvs.! Educatia de calitate se va vedea mereu.

(La pretul de 49,05 lei, discutam despre o carte exceptionala din toate punctele de vedere, de la calitatea informatiilor si pana la grafica. Pretul este redus pe perioada vacantei, cand toti parintii o doresc si merita sa o aiba in numar cat mai mare!
Romania are nevoie de copii destepti foc, destupati, care sa priceapa mecanisme, nu matematica invatata pe de rost, ca pe poezie. Exact asta face cartea, pune mintea la treaba! O ascute si da agerime in gandire. Catalizeaza procesele mentale care vor sta la baza a tot ce urmeaza! )
Nu a fost usor sa mobilizam toata echipa din redactia EDUCATIONAL dar a meritat toate eforturile. Avem depozitul plin ochi cu zeci de cutii in care sunt doar culegeri de clasa a II-a.
 
Luati-le in vacanta sau lucrati cateva zile, inainte de inceperea scolii.
Am scos cartea. Am contractat cei mai buni specialisti din domeniu. Oamenii acestia fac miracole cu orice copil le cade pe mana. Stim ca vreti ce-i mai bun pentru copiii vostri. Si noi vrem acelasi lucru pentru ai nostri.
Profesionistii cu care colaboram vor primi cate un exemplar pentru copiii lor. Folosim aceleasi culegeri pe care vi le recomandam si voua.
Cartea face minuni si merita sa fie in orice casa in care exista scolari sau prescolari. Ajuta copiii de pretutindeni si oricare ar fi caracterul pe care si l-au format pana acum:
  • sa stapaneasca limba literara
  • sa inteleaga gramatica
  • sa comunice in scris si oral
  • sa isi dezvolte gandirea abstracta
  • sa ”prinda” frumusetea matematicii
  • sa isi creeze nevoia de lectura,

Imprieteniti-va copilul cu cele doua discipline de baza: matematica si limba romana!

 
Matematica guverneaza Universul, ea intervine practic in orice domeniu si ofera solutii minunate, indiferent ca e vorba despre inginerie, medicina sau chimie! De-aceea „prietenia” cu matematica nu ii poate oferi decat avantaje copilului dvs.!
Iar stapanirea la perfectie a limbii romane, capacitatea de a intelege o opera literara si pasiunea pentru lectura sunt lucruri specifice unei persoane deosebite, cultivate si respectate de cei din jur. Si, cu siguranta, va doriti ca si copilul dvs. sa devina o astfel de persoana!
Comandati chiar acum Culegerea de teste rezolvate - clasa a II-a pentru a avea acces la TESTELE care fac posibila aceasta evolutie spectaculoasa si benefica a copilului dvs.!
Nu uitati ca educatia de calitate se tine cu eforturi. Nimeni nu ajunge la Stanford
degeaba, nici macar cei bogati.
Pana la urma, educatia de calitate se vede, se simte de la o posta si face toti banii!
 


Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:
Dezabonare Automata


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu