marți, 8 noiembrie 2016

Noutate: Viata mea (Autobiografia) de Charles Darwin

PrinteazaFacebook
 

Viata mea (Autobiografia)
de CHARLES DARWIN

Viata mea (Autobiografia)

In acest volum avem privilegiul de a face cunostinta cu Charles Darwin nu doar in calitate de om de stiinta, ci si ca prieten, ca tata, ca sot si fiu iubitor. Darwin ne face partasi la existenta sa de zi cu zi, ne impartaseste metodele sale de lucru, amintiri dragi din copilarie si din tinerete – toate acestea facând din Viata mea o carte induiosatoare si totodata captivanta.
Francis, unul dintre fiii naturalistului, intervine cu un text propriu, oferind o perspectiva inedita si bine-venita asupra caracterului si stilului de viata al lui tatalui sau. De asemenea, Francis ofera informatii despre arborele genealogic al naturalistului, precum si despre personalitatea bunicului si a tatalui acestuia.                           

34 lei 28.9 lei

CHARLES DARWIN

Charles Robert Darwin (1809-1882), naturalist si geolog britanic, si-a dobandit faima in urma contributiei aduse la stiinta evolutiei. Interesul timpuriu pe care l-a manifestat fata de natura l-a facut sa-si neglijeze studiile medicale incepute la Edinburgh. Voiajul sau de cinci ani facut la bordul corabiei Beagle i-a creat reputatia de geolog eminent, iar publicarea jurnalului sau de calatorie i-a adus popularitate. In 1859, Charles Darwin isi publica propria teorie asupra evolutiei, insotita de dovezi hotaratoare, in volumul Originea speciilor. Este considerat unul dintre cele mai infuente personaje din istorie.

Va recomandam:

Viata unui sclav american (Autobiografia)

Viata unui sclav american 
de frederick douglass

28 lei 23.8 lei
Spovedanie (Autobiografia) - Cautand sensul vietii

Spovedanie (Autobiografia) 
de lev tolstoi

28 lei 23.8 lei
Povestea vietii mele (Autobiografia)

Povestea vietii mele 
de benjamin franklin

35 lei 29.75 lei

Prin acest email, echipa Editurii Herald iti ofera mesaje informative si utile.
In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat SPAM, deoarece: contine datele necesare de identificare. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te tine la curent cu cele mai noi aparitii si evenimente marca Editura Herald. Pentru ca intelegem si apreciem dorinta ta de intimitate, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la tine, iar daca doresti sa nu mai primesti astfel de mesaje in viitor te rugam sa dai click Aici sau sa dai "Reply" acestui mail iar la rubrica "Subiect" sa specifici "DEZABONARE".
Iti multumim pentru intelegere. Ai primit un astfel de mesaj de la noi doar daca te-ai inscris direct in site-ul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu